Nova botiga per al carrer Nou de Sant Pere de Terrassa

Arivet Gifts vol oferir un tracte personalitzat per aquelles persones que vulguin realitzar un regal o fer una celebració especial
Entrada de l'establiment Arivet Gifts
Entrada de l'establiment Arivet Gifts | Cedida

 

Des de fa pocs dies, el carrer Nou de Sant Pere de Terrassa compta amb un nou establiment. Es tracta d'Arivet Gifts que es troba ubicat al número 20 (telf. 93 025 41 58). És una botiga de regals on pots trobar detalls per diferents tipus d'ocasions (celebracions, regals infantils, llaminadures artesanes, bisuteria artesanal) i també es preparen packs de regal per intentar donar idees per regalar segons a qui vagi adreçat.

 

Arivet Gifts és la idea original de la parella d'emprenedors de Terrassa, en Lluís i la Marta, que han decidit obrir la seva pròpia botiga. Segons explica a Món Terrassa el mateix Lluís, "fa anys que treballo en el sector del regal (més concretament a la branca de regals de vidre artesanal com copes decorades per noces, 25 o 50 aniversaris, articles de decoració, etc.., i tenia ganes de crear un espai on vendre aquest tipus d'articles però ampliant-lo a altres productes succeptibles de ser regalats" i afegeix que "amb l'ajuda de la meva dona (que és metgessa a Terrassa) i inspirats molt també en les nostres 2 filles petites (Ariadna i Ivet), hem iniciat aquest projecte amb la il·lusió de ser una botiga acollidora on la gent pugui trobar allò que està buscant per regalar. I sempre amb molt love".