Mútua Terrassa, Premi FAD a la millor informació en responsabilitat social

El guardó el rebrà en el marc de la XXIX edició dels Premis a la qualitat en institucions sanitàries a nivell internacional

La Fundació Avedis Donabedian ha reconegut recentment a MútuaTerrassa amb el Premi a la millor Informació sobre Actuacions en Responsabilitat Social en Institucions Sanitàries, per la publicació del seu 7è Informe compromís social. Es tracta d’un guardó que -emmarcat en l’àrea d’informació social i transparència- distingeix les institucions que presenten una millor informació sobre les accions i estratègies desenvolupades en l’àmbit de la Responsabilitat Social.

 

L’entitat ha assolit -per tercer any consecutiu- el màxim nivell de reporting “Advanced” amb la presentació d’aquest setè informe relatiu a l’any 2016. Sota el lema “Arribem més lluny”, el document evoca l’esforç de tot l’equip de professionals i la voluntat d’aprofundir en les iniciatives i fer-ne partícips a tots els grups d’interès. La Fundació Avedis Donabedian reconeix en una vetllada anual al Palau de la Música Catalana la qualitat en institucions sanitàries a nivell nacional i internacional. MútuaTerrassa rebrà aquesta distinció el proper 11 d’abril, en el marc de la XXIX edició d’aquests premis.

Comentaris

envia el comentari