Mútua Terrassa busca metges i infermers per fer front al coronavirus

L'Hospital General i el Parc Taulí també han encetat una campanya de reforç de personal

Els hospitals de la comarcal del Vallès Occidental estan buscant professionals sanitaris per fer front a l'emergència provocada pel coronavirus. Els centres sanitaris catalans es comencen a saturar per l'increment dels contagis per COVID-19 i els hospitals vallesans han fet una crida per trobar professionals.

L'hospital de la Mútua de Terrassa necessiten metges i infermres com a reforç per la campanya del coronaviurs. Es requereix la titulació en medicina o infermeria i s'ofereix un contracte eventual amb possiblitat de continuïtat. L'oferta és per jornada completa o parcial, amb horaris de matins, tardes nits o festiu. Els candidats han d'enviar el currículum per correu electrònic abans del 25 de març. Clica aquí per veure l'oferta de feina

L'Hospital Universitari General de Catalunya, ubicat a Sant Cugat, ofereix una vacant d'infermeria a la Unitat de Cures Intensives amb un contracte d'un any. Es requereix el grau en infermeria i es tindrà en compte l'experiència prèvia en UCI. Es pot inscriure's a l'oferta per internet. La incorporació és immediata.

Finalment, l'Hospital Parc Taulí de Sabadell ofereix diverses vacants d'infermeria, amb contracte temporal i jornada completa. Es necessita el títol de Diplomatura/Grau en Infermeria i es valorarà  un màster o postgrau en Crítics o experiència d’un any en UCI. La inscripció és per internet.


Comentaris

envia el comentari