Més de 200 joves participen en la I Fira d'Ocupació de la Cambra

Ha tingut lloc aquest dilluns al mNACTEC

Estands de la I Fira de l'Ocupació de la Cambra de Terrassa
Estands de la I Fira de l'Ocupació de la Cambra de Terrassa | Marcel Marsal

Aquest dilluns va tenir lloc la primera Fira d’Ocupació de la Cambra de Comerç a les instal·lacions del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). Adreçada a joves menors de 30 anys, vol ser un punt de trobada entre joves interessats en la cerca de feina i el teixit empresarial local. Prop de 200 joves s’han inscrit a la fira, els quals han participat en les diverses activitats programades: tallers, conferència central, l’espai de networking i speed recruitments on les 24 empreses participants han donat a conèixer quins són els perfils professionals que demanen i han explicat com són els seus processos de selecció de personal i de captació de talent.

El mNACTEC ha acollit la primera fira de l'ocupació de la Cambra
El mNACTEC ha acollit la primera fira d'ocupació de la Cambra | Marcel Marsal

 

La Fira d’Ocupació, que ha tingut lloc des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia, compta també amb el suport i la participació d’entitats locals i comarcals com el mNACTEC, Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, l’Ajuntament de Terrassa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i Foment de Terrassa.

La fira d'ocupació va adreçada a joves menors de 30 anys
La fira d'ocupació va adreçada a joves menors de 30 anys | Marcel Marsal

 

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari