Mercavallès obre un sorteig de productes turístics i gastronòmics

L'equipament vol fomentar les compres en el marc de la campanya de Nadal

El Consell Comarcal posa en marxa a principis de desembre una nova promoció comercial a l'entorn de les festes de Nadal al mercat comarcal Mercavallès. Coincidint amb un moment àlgid de compres per part dels majoristes clients de Mercavallès, s’organitza una acció dirigida a compradors i compradores del mercat comarcal. Per a cada compra, els participants rebran una butlleta per participar a un sorteig de productes turístics i gastronòmics de la comarca.

 

L’objectiu és fomentar la compra de productes a les parades del Mercat Comarcal de fruites i verdures del Vallès Occidental. Mercavallès vol, d’aquesta manera, promocionar i posar en valor els productes i l’oferta gastronòmica de la comarca.

 

L’acció comercial se celebrarà entre els dies 2 i 13 de desembre (ambdós inclosos) fins a les 19 hores. Per participar-hi és imprescindible tenir el carnet de client de Mercavallès i adquirir un producte en alguna de les parades durant el període indicat anteriorment. Cada 10,00€ de compra donarà dret a participar en la promoció amb una butlleta.

 

En total s’atorgaran 5 guardons:

El 1r premi serà una Estada d’una nit a l’Hotel Rural La Frasera de Vacarisses amb esmorzar i sopar inclòs, per a dues persones. Inclou una nit a l’allotjament rural en règim de mitja pensió.

El 2n premi serà un àpat degustació al Restaurant Cap i Cua de Cerdanyola del Vallès, amb maridatge de vins, per a dues persones. Restaurant membre del col·lectiu Slow Food.

El 3r, 4t i 5è premi serà un lot de vins del Vallès Occidental. El lot està composat per 3 ampolles de vins vallesans.