L'ampliació de la residència Mossèn Homs de Terrassa es farà el 2020

El Govern de la Generalitat compleix amb el compromís reclamat per part d'associacions veïnals i socials i inclou la partida en els pressupostos per aquest any

Residència Torre Mossèn Homs de Terrassa | Juan Duclos

L'ampliació de la residència de gent gran Mossèn Homs ha estat un dels cavalls de batalla de les associacions veïnals i socials de Terrassa. Finalment, després de moltes lluites es va aconseguir el compromís a finals de l'any passat per part de la Generalitat que s'ampliaria l'única residència de caràcter públic que disposa la ciutat.

El compromís ja és ferm. I és que el document dels pressupostos de la Generalitat per aquest 2020, que inclou els estats d’ingressos i despeses amb els corresponents resums, té en compte aquesta reclamació i la posa per escrit. Així, les obres de remodelació i adaptació de la residència Mossèn Homs comptaran amb una partida de 667 mil euros, que ha de servir per dotar de major infraestructura i recursos (materials i personals) l'equipament i acollir així persones de grau elevat de dependència.

Des de les entitats però continuaran reclamant dues residències públiques més, davant de la trenta de privades que es troben en funcionament. Així, malgrat que els pressupostos de la Generalitat per aquest 2020 no inclouen la construcció de cap equipament en aquest sentit, se seguirà reclamant la residència de Sant Pere Nord i la de Ca n'Anglada, que es consideren igual de necessàries per fer front a la demanda actual i de futur immediat a la ciutat.


Comentaris

envia el comentari