INTECAT iStore de Terrassa, es trasllada

L'establiment de productes Apple deixa la seva ubicació a la plaça Anselm Clavé amb Rambla
Nou establiment d'Intecat iStore a Terrassa
Nou establiment d'Intecat iStore a Terrassa | L.T.

 

Intecat iStore canvia de lloc. Així ho està donant a conèixer l'establiment especialitzat en productes Apple, que es trasllada de la plaça Anselm Clavé a uns metres més cap al centre, en concret, al carrer Major. La botiga estrenarà la nova ubicació aquest dijous, 14 de juny, amb una gran festa d'inauguració.

 

A partir de les 16:30 hores hi haurà amenització amb un DJ, molts regals i descomptes per als assistents a la nova botiga d’INTECAT. A les 18 hores tindrà lloc l’acte d’inauguració oficial de la nova botiga al carrer Major, 14 de Terrassa, amb autoritats, col·laboradors i amics. A partir de les 19 hores, s’obriran les portes al gran públic perquè puguin veure i provar in situ tots els productes d’Apple, amb sorpreses i sorteigs de regals per als assistents a l’acte.


 

Els Premium Resellers d'Apple ofereixen una àmplia gamma d'equips Mac, reproductors iPod i telèfons iPhone, juntament amb una gran varietat d'aplicacions i accessoris. També ofereixen assessorament d'experts si tens un negoci o ets un usuari professional que vol treure el màxim partit al seu Mac.

 
Comentaris

envia el comentari