La Fundació Antiga Caixa Terrassa renova el seu Patronat

Xavier Queralt és el nou president i agafa el relleu d’Ignasi Cusidó

El nou patronat de la Fundació Caixa Terrassa
El nou patronat de la Fundació Antiga Caixa Terrassa | CCT

La Fundació Antiga Caixa Terrassa (FEACT), institució que dóna continuïtat a l’Obra Social de la desapareguda Caixa Terrassa renova quatre membres i escull nou president després dels sis primers anys des de la seva constitució. El Patronat està format per representants de l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, la Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa i Comarca, la Fundació Busquets de Sant Vicenç de Paül, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa, l’Institut Industrial de Terrassa, el Centre Tecnològic Leitat, la Mútua de Terrassa i la Patronal Catalana Cecot, així com persones físiques de reconegut prestigi en l’àmbit de les activitats de la Fundació.

D’acord als estatuts de la Fundació, en la sessió del passat dimecres va quedar constituït el nou Patronat i es van nomenar els càrrecs de President, vicepresident i els membres de l’Òrgan de control Intern. Com a President va ser elegit per unanimitat Xavier Queralt, que agafa el relleu d’Ignasi Cusidó, i la vicepresidència a Maria Vidal que ja exercia aquest càrrec en l'anterior mandat. Per altra banda, Ignasi Cusidó, que havia estat President fins aleshores, passa a incorporar-se a títol personal com a patró de la Fundació.

La resta de nous representants del Patronat són l'arquitecta Montserrat Pujalt, l’advocada Anna Santaulària i la nova tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Núria Marín. Tots els membres del Patronat han estat nomenats per a un període de sis anys més, i exerceixen el càrrec gratuïtament. La Fundació Antiga Caixa Terrassa vol fer palès l’agraïment del Patronat a Jaume Colom Noguera, Eusebi Cima Mollet i Alfredo Vega López, membres sortints del Patronat, "per la seva tasca i dedicació a la Fundació en els darrers sis anys".

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari