Es demana prioritzar els tràmits per Seu Electrònica tot i el desconfinament

Es reobren les oficines d'atenció ciutadana però es demana evitar les tramitacions de forma presencial

Davant l’entrada a la Fase 1 de desconfinament a partir de dilluns vinent a la ciutat, des de l’Ajuntament de Terrassa es recomana, igualment, utilitzar els canals telemàtics disponibles per a la realització de tràmits i consultes. En la mesura del possible, es demana a la ciutadania evitar realitzar les tramitacions de forma presencial i prioritzar les tramitacions a través de la Seu electrònica com a primer canal de relació amb l’Ajuntament. A través de https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu/ es poden realitzar tots els tràmits durant les 24h els 365 dies de l’any.

 

En cas de dubte sobre l’ús de la Seu Electrònica, des del 010 s’ofereix acompanyament, a més de poder realitzar tràmits sense necessitat de fer desplaçaments. A partir de dilluns, el servei del 010 tindrà el següent horari: De dilluns a divendres de 8.30 a 20h. Els caps de setmana es passarà a atendre els dissabtes de 10 a 14 h.

 

Amb l’entrada a la Fase 1, a la ciutat, es preveu l’obertura de les OACs amb cita prèvia. Així, a partir de dilluns obriran les oficines d’atenció presencial de plaça Didó i les dels districtes 2, 5, 6 i 7. Les OACs dels districtes 3 i 4, degut a les seves característiques, encara no s’han pogut adaptar. Els horaris de les oficines que obriran dilluns seran:

• Plaça Didó: de dilluns a divendres, de 8:30 a 14:30h

• Resta d’OACs: de dilluns a divendres, de 9 a 14:30h

 

Per tal de garantir la seguretat tant de la ciutadania com del personal municipal, s’han aplicat mesures de senyalització i condicionament dels espais en aquestes oficines. A més, amb l’objectiu d’evitar i prevenir possibles contagis, es recomana, sempre que sigui possible, acudir de forma individual, sense acompanyants; portar la documentació ordenada i sense grapes; i portar el seu propi bolígraf. L’atenció presencial en aquestes oficines que obriran dilluns és farà únicament amb cita prèvia. Aquesta es pot sol·licitar per internet (https://citaprevia.terrassa.cat/); des del mòbil a través de l’aplicació “Sense Esperes” disponible tant per a Android (Google Play Store), com a iOS (App Store). Telefònicament, trucant gratuïtament al 010 (900 922 010 si es truca des de fora de la ciutat).