Curs per a docents per apropar els canvis de la indústria a l’aula

Impulsat pel Consell Comarcal
Imatge d'un taller relacionat amb la indústria al Consell Comarcal
Imatge d'un taller relacionat amb la indústria al Consell Comarcal | CCVO

 

Els propers dies 27 de novembre, 4 i 13 de desembre es portarà a terme el curs Com apropar els principals canvis de la indústria a l’aula, adreçat a professionals formadors dels centres d’educació primària, secundària, formació professional inicial i ocupacional. Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en el marc de l’impuls del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental, organitza aquest curs amb l’objectiu de compartir amb el professorat el repte que tenim com a societat de conèixer millor la indústria i, alhora, experimentar amb pràctiques transformadores per generar coneixement i apropar aquests canvis a l’alumnat.

 

Les inscripcions estan oberts per a tots aquells professionals que tinguin interès en conèixer els canvis en els processos productius i poder-los transmetre a l’aula d’una forma vivencial, pràctica i participativa. La formació els hipermetrà conèixer i intuir millor cap a on ens dirigim i quines són les tendències actuals davant del canvi tecnològic i, sobretot, de com apropar-lo a l’alumnat mitjançant eines metodològiques i de construcció de coneixement.

 

Per a inscripcions i ampliació d’informació us podeu adreçar al web del Consell Comarcal del Vallès Occidental: www.ccvoc.cat