El ‘Cupó Diari’ de l'ONCE reparteix 35.000 euros a Terrassa

Ha estat un cupó electrònica venut a través del Terminal Punt de Venda (TPV)
Quiosc on s'ha repartit la butlleta premiada
Quiosc on s'ha repartit la butlleta premiada | G.E.

 

L’ONCE ha repartit 35.000 euros a Terrassa, al sorteig del cupó diari d'aquest dimecres 13 de novembre (www.juegosonce.es). Benito Cortijo Benito, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Terrassa des del quiosc ubicat a l’avinguda Abad Marcet, número 43.

 

Benito, persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, va vendre un cupó electrònic per TPV premiat amb 35.000 euros. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi.

 

L’agència de l’ONCE a Terrassa presta serveis personalitzats a 525 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 112 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. Enguany, l’ONCE ja ha repartit 75 milions d’euros en premis a Catalunya. El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.