La Cambra de Terrassa diu que la Fiscalia dificulta "una solució democràtica"

El president Ramon Talamàs envia una carta al Ministeri de Justícia per tal que ajudi a trobar "solucions que possibilitin de nou els beneficis del tercer grau penitenciari"
El comitè Executiu de la Cambra de Terrassa
El comitè Executiu de la Cambra de Terrassa | cedida

El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramon Talamàs, ha enviat aquest divendres, 31 de juliol, una carta al Ministeri de Justícia en què recalca que "actuacions com la de la Fiscalia, per jurídicament llegítimes que siguin, es visualitzen com un impediment a una solució democràtica". Talamàs, en la missiva que ha tingut accés Món Terrassa, fa referència a la decisió de la Fiscalia de reclamar la suspensió del tercer grau penitenciari als presos independentistes.

Així mateix, recalca que "les actuals dificultats d'encaix d'una realitat catalana variada i complexa" no haurien de tenir en l'entramat jurídic-administratiu de l'Estat cap altra finalitat que "el diàleg". La carta compta amb el suport "majoritari" del comitè executiu de la patronal i demana al Ministeri que "articuli solucions que possibilitin de nou els beneficis del tercer grau penitenciari".