La Cambra ofereix assessoria 100% gratuïta als comerços

ss

Un any més, els comerços de la demarcació de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa podran disposar d’una anàlisi individualitzada i en profunditat dels diferents aspectes del seu comerç, per tal de detectar els punts forts i febles, i d’un informe amb recomanacions per potenciar la seva competitivitat, de forma totalment gratuïta.

 

L’anàlisi se centrarà en les característiques generals del comerç, del seu entorn, de la facturació per a cada gamma de productes a la venda i la rendibilitat obtinguda, així com l’estratègia comercial seguida. En funció del resultat, els experts de la Cambra de Terrassa elaboraran un informe amb els resultat i les recomanacions per millorar, en el context actual, la seva competitivitat i els resultats econòmics.

 

El servei és totalment gratuït i la convocatòria per participar en el programa resta oberta fins al dia 22 de novembre de 2019.

 

La sol·licitud s’ha de realitzar a la seu de la Cambra de Terrassa o contactant al correu electrònic [email protected], adreçat a Elisenda Moncada, assessora comercial. El nombre de places és limitat.

 

Per a més informació, també es pot consultar la pàgina web: https://www.cambraterrassa.org/comerc/. El servei forma part del Programa de Comerç Minorista promogut per les Cambres de Comerç i està finançat pel Fons de Desenvolupament Regional Europeu (FEDER) i pel Ministeri d’Indústria Comerç i Turisme.

 

Està adreçat a pimes, microempreses i autònoms del sector comercial detallista, aquells que estan identificats amb IAE 64 o 65 o bé CNAE 47, que comptin amb, almenys, un establiment comercial o punt de venda físic. Més de 459 empreses comercials de la demarcació de Cambra de Terrassa s’han beneficiat d’aquest anàlisi i informe gratuït d’ençà que el programa es va posar en marxa el 2004.