Caixa d'Enginyers obre a Terrassa

L'acord estratègic inclou un "implant" de Caixa d'Enginyers a les oficines de l'entitat asseguradora
Caixa d'Enginyers obre a Terrassa
Caixa d'Enginyers obre a Terrassa | captura

Mútua General de Catalunya i Caixa d'Enginyers, cooperativa de crèdit i serveis financers i asseguradors, han formalitzat un conveni que inclou un acord per a la comercialització de les assegurances de la Mútua General de Catalunya a les seves oficines. Els directors generals de Mútua General de Catalunya i Caixa d'Enginyers, Daniel Redondo i Joan Cavallé, respectivament, han signat l'acord.

 

Caixa d'Enginyers comercialitzarà les assegurances de salut de la Mútua entre els seus socis en virtut de l'acord signat. És la primera vegada que la Mútua arriba a un acord amb una entitat financera. Els treballadors de l'entitat financera gaudiran de l'assegurança de salut de la Mútua.


 

L'acord estratègic inclou un "implant" de Caixa d'Enginyers a les oficines de l'entitat asseguradora.  Les oficines de l'entitat asseguradora a Terrassa i Mataró donaran el tret de sortida a l'acord, com a prova pilot, a partir de l'11 de desembre, amb la voluntat de fer extensiva en el futur aquesta iniciativa a la resta d'oficines de la Mútua General de Catalunya, 21 en total.

 

Per a Daniel Redondo, director general de la Mútua General de Catalunya, "el fet de compartir valors i filosofia, i la manera d'entendre la nostra feina i la vocació de servei, que  defineix a Caixa d'Enginyers i a Mútua General de Catalunya, facilita aquest nou projecte i el seu èxit, en el que confio plenament."


 

Per a Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers, "és un honor que Mútua General de Catalunya hagi apostat, per primera vegada, per una entitat financera i que ho hagi fet per la nostra. Per a Caixa d'Enginyers, aquest acord de col·laboració és molt significatiu, ja que implica una sinèrgia de negoci entre dues empreses que comparteixen la mateixa filosofia i els mateixos valors."
Comentaris
Tecles.
Compte ja que no té res a veure amb les antigues caixes d'estalvi! Potser el seu ressò més proper és que es tracta de l'entitat amb comptes de l'ANC deis que s'han pagat les fiances milionàries deis empresonats pel procés. Crec que arriben a Terrassa en un mal moment, quan la banca va fent passos enrera, amb les noves tecnologies (Internet, digitalització, caixers automàtics, App mitjançant telèfons mòbils, eliminació de taulells i mostradors o reducció dràstica de plantilles.
Xavier
Fantàstic ara que la caixa tanca oficines, tindrem la caixa d’enginyers aprop de casa.

envia el comentari