Aliança de Fupar i Gremi d'Hostaleria de Terrassa per a la inserció laboral

Conveni de col·laboració entre ambdues entitats per a la generació d’ocupació i contractació de serveis a Terrassa

Fupar i Gremi s'alien per fomentar l'ocupació
Fupar i Gremi s'alien per fomentar l'ocupació | Cedida

Fupar, entitat social compromesa amb la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, i el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, associació empresarial que agrupa empreses del sector de l’hostaleria, la restauració i els hotels, un conveni de col·laboració per promoure la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió social. La signatura, que ha tingut lloc aquesta setmana, ha anat a càrrec del president del Gremi d’Hostaleria de Terrassa, Xavi Gómez Febrel, i del director comercial de Fupar, David González.

En l’acte de formalització, David González ha remarcat que “és vital treballar conjuntament amb entitats i empreses del territori per promoure la contractació activa i l’ocupació laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió social”. Per la seva banda, Xavi Gómez Febrel, confirma que “des del nostre sector tenim la possibilitat d’inserir laboralment a tot tipus de perfils, és per això que apostem per aquest treball conjunt, on hi guanyarem tots”.

Amb la nova aliança s’obre un nou ventall de possibilitats de cooperació que es materialitzaran a través de diferents projectes comuns i accions a llarg termini d’acord amb els objectius socials i fundacionals. Entre d’altres, destaquen la promoció de la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual entre les empreses agremiades, així com l’establiment de períodes de pràctiques per a les persones amb discapacitat que participen en el Servei de formació i inserció de Fupar. De forma indirecta, també a través de la difusió de les respectives missions, serveis i activitats que realitzen per separat ambdues entitats. Per últim, també a través de la contractació dels respectius serveis que s’ofereixen tant des de Fupar com des del Gremi.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari