Abad (Cecot): Els ERTO han de ser prorrogats

ss

"Els ERTO han de ser prorrogats", ha reblat Antoni Abad en la trobada anual de la presidència de la Cecot amb els professionals dels mitjans de comunicació. Enguany s'han organitzat mitjançant la plataforma Zoom per culpa de la pandèmia de la Covid-19. Abad ha afirmat que els ERTO "han estat maltractats. Suposen uns costos empresarials. A veure si se simplifiquen. Les administracions no apliquen ERTO i es passa tot al sector empresarial. No és del segle XXI".

Abad ha demanat que tothom sigui capaç de veure en la Covid 19 una oportunitat per canviar i evolucionar i "ser capaços de superar aquest moment". I, amb la vista posada en les noves eleccions catalanes, ha demanat un Govern que sàpiga  dialogar i col·laborar amb les empreses.

Les enquestes de la Cecot mostren que les empreses afronten el primer semestre de 2021 amb la voluntat de mantenir plantilles, "amb excepcions". "Fora un èxit", ha dit Abad, que confia en un any millor que el 2020.

La Cecot ha aprofitat la trobada per fer un reconeixement públic al que les últimes dècades ha estat el secretari general de la patronal terrassenca, David Garrofé, i que ara ha fet un pas i ha deixat el càrrec per dedicar-se a altres activitats empresarials.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari