216 bars i restaurants de Terrassa amplien o obren terrassa a la via pública

La mesura de fliexibilització de l'Ajuntament ha tingut bona resposta

Els grans protagonistes d’aquesta primera fase de desconfinament han estat els comerços i els locals de restauració. Actualment, segons informació disponible contrastada amb les associacions de comerciants, un 93% dels comerços de la ciutat ja han obert les seves portes.

Pel que fa a la restauració, des que es va anunciar la mesura excepcional per flexibilitzar l’ampliació de terrasses a la via pública, l’Ajuntament ha registrat 266 peticions per part d’establiments que volen ampliar aquests espais o bé per instal·lar noves terrasses (aquells locals que no en tenien). D’aquestes, 170 ampliacions han estat aprovades, 14 s’han denegat. Pel que fa a noves instal·lacions sol·licitades, 46 han estat atorgades i 9 han estat denegades, mentre que les 27 restants estan en tramitació. Aquesta setmana s’ha iniciat una campanya de comprovacions per veure que tot s’està duent a terme correctament.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari