El videoclip solidari de Gemma Humet amb els refugiats

L'artista de Terrassa presenta "Podries", poema musicat de Joana Raspall

Gemma Humet ha publicat un nou videoclip de la cançó Podries, un poema de Joana Raspall que l'artista de Terrassa va musicar com a cant antiracista i oda a la solidaritat i a l'empatia. El vídeo compta amb la participació d'Elisabet Casanovas, Rosa Cadafalch, Lluís Altes, Mariano Nguema i Alejandra Pasquel, a més de l’equip de El Andar Films.

 

Humet subratlla que "vivim dies convulsos on herois que rescaten persones al mar són tractats com a delinqüents, on manters moren impunement a mans de la policia i on el racisme aflora a cada cantonada d'Europa. Per aquest motiu, i perquè després d'un any de les grans mobilitzacions que vam fer en favor de l'acollida de refugiats l'Estat Espanyol segueix incomplint les quotes d'asil, he decidit tornar a posar sobre la taula un tema que em segueix preocupant com el primer dia. On estem anant a parar?".


 

I per aquest motiu, Humet ha decidit que tots els beneficis econòmics que generin les reproduccions a Youtube d'aquest videoclip aniran a parar a la plataforma Casa nostra, casa vostra, que segueix treballant incansablement per la sensibilització i l'acollida de refugiats. A hores d'ara, el videoclip compta amb gairebé 10 mil visualitzacions.

 

 
Comentaris

envia el comentari