El Vapor acollirà la residència artística de Nico Roig

La Casa de la Música de Terrassa acollirà la residència artística del cantant Nico Roig. Roig va treure nou disc durant el primer confinament, l'abril de 2020. Ara el presenta en un nou i peculiar format, un concert 3D, amb so binaural i el públic amb auriculars rodejant els músics.

En un format ideal pels temps de pandèmia, en el nou espectacle el públic es situa en cercle al voltant de la banda i porta auriculars. La banda porta un micròfon binaural amb forma de cap, i els diferents músics s'hi van acostant i allunyant i movent al voltant, el que provoca que els oïents tinguin la sensació d'estar escoltant el so tridimensionalment.

Aquest espectacle, que presentarà les cançons de l'àlbum "Yo siempre sueño que sí", ja s'ha pogut veure en alguns escenaris com el Mercat de Música Viva de Vic, el Festival Grec i L'Auditori de Barcelona, i ara arriba a Terrassa on oferirà un assaig obert al qual podran assistir 30 persones.

Des de l'Instagram i xarxes de Cases de la Música Terrassa (@casamusicaterrassa) s'obrirà un concurs per a poder assistir a l'assaig obert. Només caldrà que comenteu la fotografia que es penjarà amb el nom d'aquella persona amb qui s'anirà a l'assaig. Un dia de l'esdeveniment, el dimecres 13, s'anunciaran els guanyadors.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari