Sofía Ellar fa parada a Terrassa "Bañarnos en vaqueros Tour"

Sofía Ellar fa parada a Terrassa Bañarnos en vaqueros Tour
Sofía Ellar fa parada a Terrassa Bañarnos en vaqueros Tour | Centre Cultural

El temps, la constància i el talent han convertit a Sofia Ellar en tot un fenomen musical. La coneguda cantant interpretarà els grans hits del seu repertori aquest dijous, 7 de novembre, a les 21h al Centre Cultural.

 

 Amb només dos anys, Sofia Ellar ja s’ha autoproduït dos discos i les seves cançons s’han convertit en tot un èxit als escenaris i a les xarxes socials. La cantautora acumula més de 6 milions de visualitzacions a Youtube i té més de 250.000 seguidors a Instagram. Sofía Ellar està demostrant que es pot gestionar una carrera musical de manera totalment independent encara que això impliqui un treball no només com a artista sinó també com empresària i gestora del seu propi projecte.

 

El passat mes de març es va publicar el seu single Bañarnos en Vaqueros i en només dos mesos va aconseguir més d’1.800.000 reproduccions a Spotify i més de 750.000 visualitzacions a Youtube. Cantautora de raça, Ellar va aprendre a cantar abans de parlar, i quan va tenir l’oportunitat va, començar a escriure les lletres que li venien al cap en un quadern; lletres que aviat va transformar en cançons. Al febrer de 2017 va llançar el seu àlbum debut Seis Peniques, el single Segundas Partes entre Suicidas va arribar a ocupar el segon lloc de popularitat a Spotify. La seva influència internacional com a artista espanyola nascuda a Londres l’ha portat a compondre temes en anglès com Ahead of us, Spanish Little Place, Boots and Cats o Fire of Fame. Després de fer sold out a sales tan conegudes com la Joy Eslava, La Riviera a Madrid o Razzmatazz a Barcelona, Sofía Ellar es troba en plena gira de promoció del segon àlbum. A més, ha recorregut els escenaris de nombroses ciutats per tot el territori espanyol i ha tocat a festivals tan prestigiosos com l’Starlite (Marbella) amb un cartell en solitari, o Jardín de las Delícias Festival (Madrid) compartint escenari amb grups com Sidecars o Beret.