Rodatge d'una sèrie de televisió al carrer de l'Església de Terrassa

Provocarà alguns talls intermitents de trànsit

Grues instal·lades al carrer de l'Església per al rodatge
Grues instal·lades al carrer de l'Església per al rodatge | L.T.

Aquest dilluns i fins el proper dimecres, dia 29 de novembre, el carrer de l'Església de Terrassa acollirà un rodatge televisiu. Segons ha informat la productora MOD Pictures SL als veïns del barri, es tracta d'una sèrie televisiva però se'n desconeixen més detalls. Només se sap que hi està involucrat també Movistar+ i que s'utilitzarà com ambientació l'edifici que es troba ubicat just a la cantonada amb el carrer Portal Nou i que es troba sense ús des que es va traslladar el Casal de la Gent Gran Anna Murià, la Casa Mariano Ros. 

La productora informa que el rodatge implicarà talls intermitents del trànsit rodat així com ocupació d'espai públic amb material tècnic, per la qual cosa demanen comprensió als vianants i conductors. Així mateix, informen que els camions i furgonetes quedaran instal·lats al carrer Miquel Casas i a la plaça Comte Guifré, però que no s'impedirà l'ús dels pàrquings i l'accés als veïns. 

Cartell de prohibit aparcar durant els propers dies a la zona de motos
Cartell de prohibit aparcar durant els propers dies a la zona de motos | L.T.

 

Rodatge d'una sèrie de televisió al carrer de l'Església de Terrassa
Rodatge d'una sèrie de televisió al carrer de l'Església de Terrassa | Cristóbal Castro

 


Comentaris
Albert
Hola! El Mario Casas rodarà aquestes esecenes a la plaça de l'Esglèsia?
Rafel
"s'utilitzarà com ambientació l'edifici que es troba ubicat just a la cantonada amb el carrer Portal Nou" Voleu dir la casa Marià Ros. Obra catalogada d'en Miquel Coret de l'any 1873, oi?

envia el comentari