Neix un nou espai expositiu per a la gent gran a Terrassa

Per poder mostrar els treballs en aquest espai cal ser major de 60 anys i resident a Terrassa
Algunes de les obres que es poden veure a Els Telers | Aj. Terrassa

 

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Promoció de la Gent Gran, ha obert un nou espai d’exposició artística al complex municipal Els Telers adreçat específicament a persones grans amb inquietuds artístiques. L’objectiu és donar a conèixer i posar en valor obres d’art de persones grans de la ciutat per tal de fomentar el reconeixement de la creativitat d’aquest col·lectiu. Per a accedir a aquest espai expositiu cal ser major de 60 anys i resident a Terrassa.


 

El nou espai s’ha creat al restaurant de l’equipament, utilitzant dues parets que sumen 14’5 metres linials, que s’han equipat amb guies i penjadors. La iniciativa va arrencar com a prova pilot el passat abril, amb una exposició de pintura a l’oli de Montserrat Martínez Cabanyes, de 81 anys, i posteriorment s’ha pogut veure una mostra a càrrec de Josep Juanico Bou, de 77 anys, formada per 24 obres realitzades amb tinta xina de colors aplicada amb escuradents. Arran l’èxit de les primeres exposicions, el servei ha decidit consolidar aquest espai. Actualment es pot veure una sèrie de fotografies d’Enric Prat Balaguer, de 68 anys, fetes en un viatge per la ruta de la seda. L’exposició es podrà visitar durant els mesos de juliol i agost.


 

Pel setembre ja està programada una mostra pictòrica de paisatges de Terrassa a càrrec de Pere Nuñez Bruna, de 89 anys. A banda de poder visitar les exposicions durant l’horari d’obertura del restaurant (de dilluns a divendres de 9 a 20h i dissabtes de 9:30 a 16:30h), el servei de Gent Gran organitza visites guiades amb els comentaris dels artistes. A aquestes sessions hi han participat fins al moment 28 persones.

 

Acte d’inauguració que va tenir lloc el passat 5 de juliol | Aj. Terrassa

 
Comentaris

envia el comentari