Mostra col·lectiva d'artistes a Amics de les Arts de Terrassa

L'exposició vol donar cobertura a artistes de l'entitat després de la suspensió forçosa de la Fira del Dibuix

Amics de les Arts de Terrassa presenta nova exposició col·lectiva relacionada amb els moments que estem vivint. La inauguració tindrà lloc aquest dissabte, dia 21, a les 18h a la sala Salvador Alavedra. "Fira I: Antoni Fernàndez, Anna Clariana, Pepita Codinas, Rosamary Cortàzar i el Suri" és la mostra que es podrà veure fins al 10 de desembre i pretén ser un substitut diferent a la Fira del Dibuix que havia de tenir lloc el passat mes d'octubre. 

Amb motiu de la pandèmia a darrera hora es va que haver de suspendre i per aquest motiu s'ha pensat a convidar els artistes firaires socis de l'entitat a mostrar les seves obres dins de la sala d'exposicions. Així, s'hi podran trobar obres d'Antoni Fernàndez, Anna Clariana, Pepita Codinas, Rosamary Cortàzar i el Suri. L'entitat ja avança que hi haurà una segona exposició just finalitzada aquesta amb cinc firaires més.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari