L'11 Festival de Circ de Terrassa arriba dimarts

Grans i petits podran gaudir de les actuacions del 3 al 5 de setembre

D'esquerra a dreta, Raúl Sánchez, Enric Petit, Rosa Boladeras i Albert Ubach
D'esquerra a dreta, Raúl Sánchez, Enric Petit, Rosa Boladeras i Albert Ubach | Clàudia Guerra

El 3, 4 i 5 de setembre torna el Festival de Circ de Terrassa, organitzat per l’associació Tub d’Assaig 7,70, amb 37 artistes que participaran en 13 espectacles a càrrec de 17 companyies. Durant tota la presentació, s’ha volgut recalcar la importància del circ, amb la regidora Rosa Boladeras afirmant que “a la nostra ciutat necessita més cura i gestió”.

Aquest any han canviat els horaris de la programació, fent que els tallers es realitzin al matí, d’11h a 13h. A les 13h es faran, els tres dies, espectacles de funambulismes amb entrada de 3€; a la tarda seguiran les actuacions fins les 20:30h, on començarà la última actuació de cada dia. A l’acabar, hi haurà zona de música – el dia 4, a més a més, hi haurà un espectacle de foc. 

El festival tindrà lloc a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, al barri de la Maurina. Les entrades – en els espectacles que facin falta – es podran comprar in situ; no hi ha venta anticipada.

Hi participaran artistes tan locals com internacionals: Collectif Kaboum, Domichovsky & Agranov o Companyia Filigranes (que celebra els seus 15 anys) són alguns dels noms que formen part del cartell d’aquest gran festival.

La companyia Balusca fent una petita demostració del que serà el Festival
La companyia Balusca fent una petita demostració del que serà el Festival | Clàudia Guerra

 

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari