L'11 Festival de Circ de Terrassa porta 17 companyies

Grans i petits podran gaudir de les actuacions del 3 al 5 de setembre
D'esquerra a dreta, Raúl Sánchez, Enric Petit, Rosa Boladeras i Albert Ubach
D'esquerra a dreta, Raúl Sánchez, Enric Petit, Rosa Boladeras i Albert Ubach | Clàudia Guerra

Rosa Boladeras, Enric Petit, Albert Ubach i Raúl Sánchez han presentat l’11è Festival de Circ de Terrassa. Regidora de Cultura, director artístic del festival, president del Tub d’Assaig 7,70 i president de l’associació de veïns de la Maurina, respectivament, s’han reunit aquest matí al Mercat de la Independència per comunicar tots els detalls d’aquesta nova edició.

 

El 3, 4 i 5 de setembre torna el Festival de Circ, organitzat per l’associació Tub d’Assaig 7,70, amb 37 artistes que participaran en 13 espectacles a càrrec de 17 companyies. Durant tota la presentació, s’ha volgut recalcar la importància del circ, amb Rosa Boladeras afirmant que “a la nostra ciutat necessita més cura i gestió”.

 

Aquest any han canviat els horaris de la programació, fent que els tallers es realitzin al matí, d’11h a 13h. A les 13h es faran, els tres dies, espectacles de funambulismes amb entrada de 3€; a la tarda seguiran les actuacions fins les 20:30h, on començarà la última actuació de cada dia. A l’acabar, hi haurà zona de música – el dia 4, a més a més, hi haurà un espectacle de foc.

 

El festival tindrà lloc a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, al barri de la Maurina. Les entrades – en els espectacles que facin falta – es podran comprar in situ; no hi ha venta anticipada.

 

Hi participaran artistes tan locals com internacionals: CollectifKaboum, Domichovsky & Agranov o Companyia Filigranes (que celebra els seus 15 anys) són alguns dels noms que formen part del cartell d’aquest gran festival.

 

La companyia Balusca fent una petita demostració del que serà el Festival
La companyia Balusca fent una petita demostració del que serà el Festival | Clàudia Guerra