LGTB Terrassa convoca el IV concurs literari de contes/relats

Obert a tothom només es demana que la temàtica sigui LGTBi

L’Associació LGTB Terrassa ha convocat el IV concurs literari LGTB Terrassa, en la modalitat de conte/relat. Després d'un retard per culpa de la pandèmia, l'entitat ha fet oficial les bases que regiran aquest concurs en què hi podran participar tothom que ho desitgi sempre que la presentació dels
treballs sigui en llengua castellana o catalana, originals i inèdits, no publicats en cap tipus de format ni total ni parcialment (inclòs internet), no premiats o pendents de decisió en altres concursos, o a l’espera de resposta en un procés editorial. L’incompliment d’aquesta primera base desqualifica automàticament l’obra.

Com és lògic, el tema del conte/relat versarà sobre temàtica LGTBI. I es podran presentar fins a un màxim de tres treballs per persona. El treball haurà de ser enviat a la següent adreça de correu electrònic: [email protected] Hi ha temps fins al 3 de setembre.

S’adjudicarà un primer premi al millor conte/relat, de 150 euros i diploma. El segon i tercer classificats estaran premiats amb un lot de llibres amb el suport de la Llibreria Synusia de Terrassa i diploma.

Clica aquí per veure totes les bases del concurs