L'Esbart Egarenc rep el Premis Ateneus 2016 per l'espectacle "Trama"

L'espectacle Trama de l'Esbart Egarenc | Esbart Egarenc

 

Les Drassanes Reials de Barcelona van ser l’escenari aquest dimecres de l’acte de lliurament de la 27a edició dels Premis Ateneus. En la present edició s’han presentat un total de 56 candidatures en sis categories diferents: Premi als Mitjans de ComunicacióPremi a la Creativitat ArtísticaPremi a la Capacitat d’Innovació; Premi a la Integració Social i Premi Jove, Proposa! (exclusives per a projectes d’entitats membres de la FAC); i Premi al Foment de la participació (oberta a associacions socioculturals del país).


 

En l'apartat Premi a la Creativitat Artística el guanyador va ser l'Esbart Egarenc d'El Social de Terrassa per al seu espectacle Trama. L'entitat egarenca se'n va endur el primer premi, consistent en un guardó i una dotació econòmica de 1.500 euros, per un projecte basat en les colònies textils. 

 

Els Premis Ateneus són els guardons que la Federació d’Ateneus de Catalunya convoca anualment, des de l’any 1989, amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones, les empreses i els mitjans de comunicació del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural. Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presenten propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L’entitat premiada rep un reconeixement i una dotació econòmica que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

Comentaris

envia el comentari