Un Jove "confinat" per a la Festa Major de Terrassa

Nou grups oferiran un tastet musical en una tarda-vespre pensada per al públic jove
El representant del Consell Local de Joves de Terrassa presentant El Jove 2020
El representant del Consell Local de Joves de Terrassa presentant El Jove 2020 | Lluïsa Tarrida

La Festa Major de Terrassa seria menys festa major si no hi hagués El Jove. L'espai dedicat als adolescents i joves de la nostra ciutat també tindrà cabuda en aquesta festa "confinada". Així, des del Consell Local de Joves s'ha preparat una sessió musical especial: seran 9 grups que interpretaran 3 o 4 cançons. 

Un tastet musical que donarà l'oportunitat de descobrir grups i/o artistes com: David Sans, Jardín de Fàtima, Pangea, Marina Magaña, El Biri, Reverb, Noelia Ayesteram, El plan de Alberto i Impostores. Els organitzadors subratllen que "hem buscat diversitat de gèneres perquè tothom s'hi senti representat", un any en què consideren "necessari" donar suport al sector cultural i també oferir una oportunitat de lleure per als joves.

Serà dissabte dia 4 de juliol a les 19.30h i es podrà seguir en directe per les xarxes socials del Consell Local de Joves de Terrassa (@cjterrassa a Instagram o al seu Facebook). Com també passa en la resta d'actuacions musicals programades, entra dins del projecte solidari "Terrassa vibra a l'hospital", on aquells que es connectin en streaming podran fer un donatiu, a partir d'1 euro, per a la compra de dos pianos de cua perquè es col·loquin als hospitals de Terrassa.