Ja tenim la llista dels 13 candidats a capgròs 2017 de Terrassa

capgrossos | Montse Saludes

Després de gran deliberacions fins a altes hores de la matinada, la llista de capdidats proposats per al 2017 pel Casinet de l'Espardenya és la següent: 

1. Jaume Oller: va ser el primer a donar encant i vida al carrer de la Palla, propietari del Porró i conegut com a Jaume del Porró.  

2. Don Edi: des de fa una pila d'anys sempre en té una per dir, caricaturista i humorista gràfic del Diari de Terrassa. 

3. Pamela Navarrete: periodista del Diari de Terrassa, que amb els seus articles promociona, a capa i espasa, els grups musicals terrassencs.  

4. Jaume Talló: dinamitzador etern del comerç i un dels organitzadors de la Fira del Bolet. És president de l'associació de l'Eix comercial de Sant Pere.

5. Rafael Aróztegui: incansable fotògraf amb Llanterna capaç de fer fotos sense ser vist. Autor d'un blog dedicat a la memòria històrica de la ciutat.

6. Paco Salazar: des de fa molts anys li agrada entrar pel forat del drac. Històric membre del Drac i dels Castellers de Terrassa.

7. Alícia Rey: té la veu cantant amb la coral terrassenca Gospelins i a més canta amb els Sense Sal arreu de Catalunya amb un nou disc sota el braç. Vaja, que "només tenim la veu"!

8. Alberto Demomento: monologuista que no para de xerrar de tot el que escolta i veu. Omple teatres de rialles allà on va. 

9. Eduard Biosca: actor, guionista i pare reconegut  delsenyor Bohigues, personatge del programa de ràdio Versió Rac 1. Pels teatres fa creure que és un Gran Guru.  

10. Joan Tamayo: en un passat va ser rei del Laberint d'Arcàdia i ara és un incansable activista social desinteressat a favor dels drets i les llibertats.

11. Adrià Mas: té temps per tot i per tothom, va fer de monitor i gran dinamitzador de l'esplai deca n'Aurell, reparteix bastonades, fa de minyó i encara té temps per fer excursions. Diuen que porta bé els números i els ensenya amb gran habilitat.

12. Cesc Castellet: coneix tots els ets i uts de la cultura popular i és capaç de ser present a diverses reunions simultànies. A les estones lliures és propietari del mític Cafè Teatre i treu el cap i un peu al Gremi d'Hosteleria. 

13. Les Urnes: barates, fetes a mà i fàcils de construir, sense necessitat d'instruccions... i amb un forat en forma de tall.Preneu nota, demòcrates de pa sucat amb oli!

S'obre el període de votacions fins el dia 3 de juny a les 23.59hcom, enviant un sol correu per persona amb el nom del capdidat escollit.

El Casinet de l'Espardenya i la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa ja preparen la Festa dels Capdidats a Capgròs de l'any 2017, que tindrà lloc dissabte 3 de juny a partir de les 18.45 h a la plaça Vella de Terrassa.

A partir de dos qiuarts de set, els grups de cultura popular que hi participin, es concentraran al Raval per anar en cercavila fins a la plaça Vella passant per la placeta de la Font Trobada i el carrer de Gavatxons. 

Els aspirants a Capgròs de l'Any hauran de defensar la seva capdidatura davant de la societat terrassenca que després tindrà el dret de votar-los presencialment en funció de les seves qualitats i els seus mèrits. 

El comunicador Oriol Carreras farà de mestre de cerimònies de la festa, on hi participaran alguns dels grups de cultura popular de la ciutat fent una breu actuació.

Després de la presentació ide que cada capdidat hagi defensat la seva capdidatura, els grups de cultura popular portaran a terme una gran actuació simultània. Serà l'Anunci de la Festa Major!!!

L'adreça on es pot votar als capdidats és

[email protected]