Inuk estrena el vídeoclip "El ximpanzé i la magrana" a Terrassa

Prímicia que es podrà veure a la Casa de la Música de Terrassa
Inuk presenta el seu nou videoclip a Terrassa
Inuk presenta el seu nou videoclip a Terrassa | Casa de la Música

 

Surrealisme màgic, poesia i viatge sensorial. Aquesta és l’experiència que ens proposa Inuk en el primer concert de presentació del seu treball El ximpanzé i la magrana que tindrà lloc el proper dissabte 16 de novembre a les 18.30h al local El Vapor de la Casa de la Música de Terrassa. Irene Blánquez i Ricard Latorre van fundar Inuk ara fa tres anys, un cop acabada l’etapa del seu anterior projecte musical, Cotofluix (2012-2016). Inuk incorpora ara dos músics més: l’Albert Daví, al contrabaix i baix elèctric, i en Francis Hernández, a la bateria i percussions.

 

El directe d’Inuk és delicat i honest. Les lletres són lliures i amb un gran pes poètic, gairebé com contes sense final. Per primera vegada, la formació incorpora sonoritats electròniques, així com una nova posada en escena. Aprofitant la presentació del seu directe, Inuk projectarà in situ i, en primícia, el videoclip del primer avançament El ximpanzé i la magrana.

 

El disc, que en aquests moments s’està acabant d’enregistrar, serà doble i estarà format per un bloc acústic gravat a l’estudi La Pobla a càrrec del músic i productor sabadellenc Llongue, i un altre d’elèctric enregistrat a Magneti Studio 13 de Terrassa sota la direcció de Marc Ribera. Emulant els llegendaris recopilatoris Vermell i Blau de The Beatles, els terrassencs compilaran les cançons elèctriques al disc blau i les acústiques, al groc. Està previst que l’àlbum es publiqui a principis de 2020.