Fotos de Kati Riquelme emmudeixen el Centre Cultural Terrassa

La vejez de narciso reflexiona sobre la memòria i el pas del temps i s'inaugura dijous 3 de novembre

L'artista Kati Riquelme, presentada per l'Estudi Tigomigo, és una especialista en tècniques fotogràfiques del segle XIX | Estudi Tigomigo

Les fotografies de Kati Riquelme requereixen silenci, proximitat. Són subtils, delicades, profundament humanes i emotives. Es detenen en els detalls i els objectes a través dels quals el temps deixa les seves petjades.

La vejez de Narciso és una col·lecció de retrats sobre àgates negres utilitzant la tècnica del col·lodió humit. Retrats que es fonen sobre la superfície negra i brillant de les àgates, que parlen de l’absència i de l’essència. Un treball inspirat en el poema d’Enrique Lihn.

Totes les peces de l'exposició es caracteritzen pel seu format intimista.Riquelme treballa amb formats petits per obligar-nos a apropar-nos a l'obra. A través d'aquest treball d’orfebreria, del detall, i la modèstia, Riquelme també reivindica el valor d’allò petit, fugaç i delicat, en contraposició a una societat que imposa valors d’opulència i fastuositat.

L'exposició s'inaugurarà aquest dijous 3 de novembre a les set de l tarda, a La Galeria, la sala d'art del Centre Cultural de Terrassa. L'exposició està organitzada per l'Estudi Tigomigo i es podrà veure fins al 26 de novembre.

Kati Riquelme, una fotografa intimista 

Kati Riquelme és una fotògrafa nascuda a Xile i establerta a Barcelona que ha trobat en les tècniques fotogràfiques del segle XIX, i en concret en el col·lodió humit, el llenguatge que li permet expressar les seves inquietuds i explorar la fotografia des d’una òptica plàstica i intimista.

Un espai d'art que neix de la col·laboració 

La Galeria és un espai d'art fruit de la col·laboració entre el Centre Cultural, l'Estudi Tigomigo, l'Espai G d'art i els Amics de les Arts. L'Estudi Tigomigo és un projecte que neix de la passió per l'art, la bellesa i per compartir moments únics que ens facin riure, créixer, reflexionar. Un espai obert als col·leccionistes de bellesa, d'experiències i propostes diferents on trobar obres de creadors joves però, sobretot, d'artistes que ens facin vibrar amb les seves propostes. 

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari