Diada de 7 per als Castellers de Terrassa a Caldes de Montbui

La colla blauturquesa realitza una sòlida diada castellera

El diumenge dia 12 de novembre els Castellers de Terrassa es van desplaçar fins a Caldes de Montbui per a completar la penúltima actuació de la seva temporada castellera. Puntual a les dotze del migdia a la Plaça de Can Rius, acompanyant als Castellers de Caldes de Montbui i als Espertxats de l’Estany, la Diada va començar amb dos pilars de quatre dels locals i els egarencs, i un pilar de quatre dels Espertxats.

 

Els Castellers de Terrassa, marcats per la falta de camises i l’arribada inesperada del fred, van obrir la seva actuació amb un ferm i plàcid cinc de set. Aquest cinc de set era el que feia vint-i-dosè de la temporada dels blau turquesa. En segona ronda van descarregar el quatre de set amb el pilar que va mostrar un pilar de cinc molt ferm i solvent. En tercera ronda els egarencs van descarregar un quatre de set on van aprofitar per rotar diversa gent al tronc i així generar recanvis i noves peces cara la temporada vinent. Van acabar l’actuació amb un pilar de cinc que va requerir d’èpica, però que es va descarregar gràcies a una alineació confiada.


 

Passada l’actuació les tres colles van sortir en cercavila cap al local dels Escaldats per celebrar dinar en germanor. La propera i última actuació dels Castellers de Terrassa serà el 26 de novembre a Santa Coloma de Gramenet amb els seus fillols els Castellers de Santa Coloma i els Castellers de Castelldefels.

 

Castellers de Caldes de Montbui: 2p4 3d7 4d6p 2d6 3p4

Castellers de Terrassa: 2pd4 5d7 4d7p 4d7 p5

Colla Castellera Espertxats de l’Estany: pd4 2d6 i5d6 5d6 4d6 p5
Comentaris

envia el comentari