La dansa torna a Terrassa amb el Malandain Ballet Biarritz

Primer espectacle del Centre Cultural després de les restriccions de Procicat de l'octubre

El Malandain Ballet Biarritz arriba al Centre Cultural Terrassa
El Malandain Ballet Biarritz arriba al Centre Cultural Terrassa | Olivier Houeix

El Malandain Ballet Biarritz, dirigit pel prestigiós ballarí i coreògraf francès Thierry Malandain, actuarà al Centre Cultural Terrassa els dies 28 i 29 de novembre. La companyia interpretarà dues obres creades pel seu director i una de Martin Harriague, artista resident. Es tracta del primer espectacle de dansa que el Centre Cultural Terrassa ofereix al públic des del tancament dels establiments culturals anunciat pel Procicat el passat octubre, que va suposar la cancel·lació d’espectacles i la reducció de les sales d’exposicions del centre al 33% d’aforament.

La proposta escènica de Malandain és ja coneguda pel nostre públic de Terrassa. En aquest mateix escenari s'ha pogut gaudir de títols com Romeu i Julieta o propostes de coreografies més minimalistes com El Amor Brujo, Une dernière chanson o Bolero. La companyia gaudeix d’un gran reconeixement a Europa i arreu del món, i les peces de Malandain són llargament aplaudides per la seva gran plasticitat i suggerents coreografies interpretades per més d’una vintena de ballarins.

Les dades

Malandain Ballet Biarritz

Dia: dissabte 28 de novembre, a les 20h i diumenge 29 de novembre a les 18h.

Lloc: Centre Cultural Terrass

Preu: 10-28€

Més informació: https://www.fundacioct.cat/programacio/ballet-de-biarritz-8/

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari