La comunicació verbal de Nicasio Torres, en una exposició a Terrassa

La mostra es podrà veure a l'Espai La Galeria del Centre Cultural de Terrassa

Nicasio​​ Torres ​​presenta ​​Mirades​, ​​un ​​treball ​​sobre ​​la ​​comunicació​​ verbal a​​ l’Espai​​ La​​ Galeria​​ del​​ Centre​​ Cultural​​ Terrassa. La​​ mostra​​ s’inaugura​​ aquest​​ dijous​​ 30​​ de​​ novembre,​​ a​​ les​​ 19h​​ i​​ es​​ podrà​​ visitar​​ fins​​ al 30​​ de​​ desembre.

 

Mirades fa referència a la comunicació no verbal, de la relació que el cos constitueix amb ell mateix i amb els altres. El dibuix entès com a mirada, on el cos es projecta en la superfície del paper per convertir-se en llenguatge. Un llenguatge compost per línies i taques fruit d’un acte premeditat i un altre casual. Des de múltiples referències com la memòria de la infància, o referències socioculturals com la Moda, és a través del dibuix que es conforma la mirada d’aquesta exposició.

 

Nicasio Torres ​(Las Palmas 1975) Llicenciat en Belles arts per la Universitat de Barcelona. Ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives com: THIS CHARMING MAN (Laplace, Barcelona 2014), un projecte que gira entorn de la figura masculina. Una masculinitat despullada, sensual, desconcertant i fràgil que a través d’aiguades de tinta xinesa. També FRÀGIL (Krstore, Barcelona 2015) parteix de l’imaginari masculí de la cultura visual per oferir-nos la seva mirada particular de la bellesa masculina.