Cartellera del Cinema Catalunya fins a l'1 de març

Dues comèdies i una pel·lícula de dibuixos animats

THE PARTY

Divendres: 17:30 / 19:45 / 22:10 vose.

Dissabte: 17:30 / 19:45 / 22:10.

Diumenge: 17:30 / 19:45.

Dimecres i dijous: 17:30 / 19:45 / 22:10.

The Party (Regne Unit. 2017). 71 min.

Digital. Versió doblada i VOSE en anglès. Sala 1.

Direcció: Sally Potter. Intèrprets: Patricia Clarkson, Bruno Ganz, Cherry Jones, Emily Mortimer, Cillian Murphy, Kristin Scott Thomas i Timothy Spall.

Janet acaba de ser nomenada ministre del Govern britànic i decideix fer una festa amb el seu íntim cercle d’amics per celebrar-ho. Però el que comença de forma plàcida es va tensant fins a límits insospitats, a mesura que es van desvetllant veritats amagades durant molt de temps. Sally Potter ha reunit a un grup de set actrius i actors – tots ells esplèndids- en un film concebut en temps real. La pel·lícula utilitza el sistema d’audiodescripció AudescMobile per a persones amb discapacitat visual.

C’EST LA VIE!

Divendres: 17:00 / 19:30 / 22:00 vose.

Dissabte: 19:30 / 22:00.

Diumenge: 17:00 / 19:30.

Dimecres i dijous: 17:00 / 19:30 / 22:00.

Le sens de la fête (França. 2017). 115 min.

Digital. Versió doblada i VOSE en francès. Sala 2.

Direcció: Olivier Nakache i Eric Toledano. Intèrprets: Jean-Pierre Bacri, Vincent Macaigne, Kévin Azaïs, Suzanne Clément...

Tot passa durant els preparatius i la celebració d’un casament de luxe en un castell del segle XVII. Veiem com s’organitza el personal del càtering, el fotògraf i el disc-joquei. I tot apunta a que no pot sortir bé. No serà doncs cap sorpresa quan, al final, tot s’escapa del protocol previst. Una comèdia dels mateixos directors d’Intocable i Samba. Nominada al Goya a la millor pel·lícula europea. 10 nominacions als Premis Cèsar.

PETZI I LA MAR SALADA

Dissabte, 24 de febrer. 17:00 hores.

Rasmus Klump (Alemanya, Regne Unit. 2017).

67 min. Versió doblada al català.

Direcció: Michael Bohnenstingl, Johannes Weiland i Paul Cichon.

L’osset Petzi i els seus amics, el pingüí Pingo i el pelicà Riki no poden passar l’un sense l’altre. Un dia descobreixen la Mary. Un vaixell que no es troba en molt bon estat, però que després d’uns quants retocs pot tornar a navegar. Junts començaran una aventura que els portarà a conèixer el món i a viure tot tipus d’experiències. La pel·lícula es projecta amb subtítols per fer-la accessible a infants amb dificultat auditives i fomentar la lectura.

CÁNCER: CONTIGO PUEDO + PRINCESA MASTECTOMÍA

Dimarts, 27 de febrer. 20:00 hores.

Presentació del llibre Cáncer: Contigo puedo i del curt Princesa Mastectomía, d’Annabel Arcos Ruiz. Dos projectes creats a partir de la pròpia experiència vital de l’autora, que també ha impulsat un blog personal i la web solidària https://laschutegirls.com, que vol ser un punt de trobada per als pacients oncològics. L’acte comptarà amb la presència de l’actor Sergi López, Annabel Arcos i Conxa Grau. L’actor català ha participat en la iniciativa fotogràfica La mastectomía sexy, que també es presentarà conjuntament amb el llibre.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari