Cartellera del Cinema Catalunya fins al 27 de juny

Les pel·lícules per aquesta setmana a Terrassa
Fotograma de Dolce Fine Giornata o Un atardecer en la Toscana
Fotograma de Dolce Fine Giornata o Un atardecer en la Toscana | Cedida

 

ROCKETMAN

Divendres: 16.45 / 19.20 / 21.50 vose.

Dissabte: 19.20 / 21.50

Diumenge i dilluns: 16.45 / 19.20.

Dimecres i dijous: 16.45 / 19.20 / 21.50.

Rocketman (Gran Bretanya, 2019). 121 minuts.

Digital. Doblada i VOSE en anglès.

Direcció: Dexter Fletcher. Intèrprets: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden,...

Biopic que relata la vida del cantant, compositor i pianista britànic Elton John. Des dels seus començaments com a nen prodigi del piano passant per la seva joventut i la seva carrera com a cantant. Quan es va adonar que no volia fer música clàssica sinó música rock, fins convertir-se en una superestrella internacional, i la seva perdurable associació musical amb Bernie Taupin.

 

UN ATARDECER EN LA TOSCANA

Divendres: 17.15 / 19.30 / 22.00 vose.

Dissabte: 17.15 / 19.30 / 22.00.

Diumenge i dilluns: 17.15 / 19.30.

Dimecres i dijous: 17.15 / 19.30 / 22.00.

Dolce Fine Giornata (Polònia. 2019). 92 minuts.

Digital. Doblada i VOSE en polonès i italià.

Direcció: Jacek Borcuch. Intèrprets: Krystyna Janda, Antonio Catania, Lorenzo de Moor

La guanyadora del Premi Nobel, Maria Linde, una dona d’esperit lliure que viu junt amb la seva família en la càlida Toscana, manté una relació amb un jove egipci propietari d’un hotel de la platja propera. Quan un succés atroç sacsegi les seves vides, Maria es proposa resistir davant la histèria que s’ha generat al seu voltant. Decidida a canviar les coses, i aprofitant que rep un premi local, Marie pronuncia un discurs que crea un autèntic caos en l’àmbit personal i social per al quin no estava preparada.

 

GORDON I PADDY

Dissabtes 22 i 29 de juny. 17.00 hores.

Gordon & Paddy (Suècia. 2017). 62 minuts.

Digital. Doblada al català.

Direcció: Linda Hambäck.

El cap de policia del bosc, Gordon, està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel·ligent amb un gran sentit de l’olfacte, sembla ser la candidata adequada. Junts han de resoldre l’últim cas de Gordon: el misteri de les glans desaparegudes de l’esquirol. Podria ser la guineu qui se les ha endut? Gordon i Paddy aviat ho esbrinaran. Una pel·lícula sobre l’amistat entre generacions, l’intercanvi de coneixements i la importància de no fer cas de les conclusions massa ràpides. El film s’exhibeix amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

 

ELS DIES QUE VINDRAN

Estrena el 28 de juny.

(Espanya. 2019). 94 minuts.

Digital. Versió original en català.

Direcció: Carles Marques-Marcet. Intèrprets: David Verdaguer, Maria Rodríguez Soto, Albert Prat

Vir, de 30 anys, i Lluís, de 32, fa sols un any que surten junts, quan descobreixen que estan «embarassats». Al llarg de nou mesos, seguirem l’aventura d’aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que donarà la seva vida, les seves pors i alegries, així com les seves expectatives i realitats que, durant l’embaràs, aniran creixent davant ells. Biznaga de Oro a la millor pel·lícula, Biznaga de Plata a la millor direcció i millor actriu, Premi del Jurat Jove i Premi SIGNIS en el Festival de Málaga 2019.