Cartellera del Cinema Catalunya fins al 18 de gener

Continuen les darreres pel·lícules de Woody Allen i Julia Roberts però s'hi afegeix una comèdia belga
La comèdia belga Entre Ellas
La comèdia belga Entre Ellas | Cedida

 

ENTRE ELLAS

Dissabte: 17:30 / 19:45 / 22:00

Diumenge: 17:30 / 19:45.

Dimecres i dijous: 17:30 / 19:45 / 22:00.

Faut pas lui dire (Bèlgica. 2016). 96 min.

Digital. Versió doblada i VOSE en francès. Sala 1.

Direcció: Solange Cicurel. Intèrprets: Jenifer Bartoli, Camille Chamoux, Tania Garbarski, Stéphanie

  

Crayencour...

 

Entre ellas és una comèdia sobre quatre cosines, diferents totes elles, però amb una característica que les uneix: són capaces de mentir per amor. Quan una de les cosines està a punt de contraure matrimoni, les altres descobreixen que la seva parella –en principi, tot un exemple d’honradesa- l’enganya. Després de debatre si dir-li o no, decideixen finalment donar una segona oportunitat al futur marit.


 

WONDER WHEEL

Divendres: 22:05 vosc.

Dissabte: 22:05.

Diumenge i dimecres: 19:35.

Dijous: 22:05.

Wonder Wheel. (Estats Units. 2017). 101 min. Digital. Versió doblada al català i VOSC en anglès.

Direcció: Woody Allen. Intèrprets: Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple, James Belushi...

Allen ens mostra la història de quatre personatges i de com són vistos per un d’ells; Mickey -un dels salvavides de la platja- que aspira a ser escriptor. Els altres són Humpty –l’operador de Wonder Wheell, la nòria del parc-; Ginny –la seva esposa-, una actriu que treballa de cambrera; i Carolina –la filla de Humpty- que s’acaba de separar de la seva parella –un membre de la màfia- i que és perseguida perquè sap massa coses.


 

WONDER

Divendres i dissabte: 17:15 / 19:35.

Diumenge i dimecres: 17:15.

Dijous: 17:15 / 19:35.

Wonder. (Estats Units. 2017). 113 min. Digital. Versió doblada al català i VOSE en anglès.

Direcció: Stephen Chbosky. Intèrprets: Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson, Izabela Vidovic...

August és un nen nascut amb malformacions facials, a qui les operacions i afectacions físiques que pateix l’han tingut apartat de l’escola. A 10 anys inicia el cinquè curs en el col·legi local i és vist per tots com un heroi. Família, companys i la comunitat on viu, l’accepten i el protegeixen. Com li diu la seva germana “no pots ser una persona corrent, quan has nascut per a destacar”.

 

RIGOLETTO

Dimarts, 16 de gener. 20:15 hores.

En directe i via satèl·lit des de la Royal Opera House.


La Temporada d’òpera i ballet del Cinema Catalunya continua amb un dels grans clàssics del repertori; Rigoletto, de Giuseppe Verdi. La tràgica història del bufó del Duc de Màntua i de Gilda, la seva filla. Una obra amb algunes de les àries més populars de la història de l’òpera com la famosa La dona è mobile, Questa o quella, Caro nome o Parmi vedar le lacrime. El tenor Michael Fabiano, el baríton grec Dimitri Platanias i la soprano Lucy Crowe interpreten als tres personatges protagonistes. Entrades anticipades a la venda.

 

MUSA

Dimecres, 17 de gener. 22:00 hores.

Entrada: 4 euros.

La darrera pel·lícula de Jaume Balagueró obre la segona edició del cicle Rodat a Terrassa, amb la projecció de tres pel·lícules que han estat filmades al Parc Audiovisual de Catalunya. Un professor de literatura té un malson recurrent; l’assassinat d’una dona, que se li repeteix nit rere nit. Un dia, la mateixa dona apareix morta en les mateixes circumstàncies que en el somni. Rachel, una jove, ha somniat el mateix crim.
Comentaris

envia el comentari