Cartellera del Cinema Catalunya fins al 12 de setembre

S'estrena un drama alemany ambientat a la Segona Guerra Mundial

Un fotograma de la pel·lícula Ballon
Ballon | Cedida

VIENTO DE LIBERTAD

Ballon (Alemanya. 2018) 126 minuts. 

Digital. Versió doblada al castellà i VOSE en alemany.

Direcció: Michael Bully Herbig. 

Intèrprets: Friedrich Mücke, Karoline Schuch, David Kross...

1979, Alemanya Oriental durant els moments àlgids de la Guerra Freda. Dues famílies corrents anhelen en secret la llibertat, mentre preparen un pla de fugida que els portarà fins al costat occidental. Plens de valentia i enginy, construiran un globus aerostàtic amb trossos de roba capaç de transportar per l’aire als vuit membres de les famílies, i així poder creuar el mur de Berlín.

Divendres: 16.45 / 19.15 / 21.45 vose.

Dissabte: 16.45 / 19.15 / 21.45.

Diumenge: 17.15 / 19.45.

Dimecres: 16.45 / 19.15 / 21.45.

Dijous: 16.45 / 21.50.

Sala 2. (La sessió de dijous nit es portarà a terme a la sala 1). No recomanada a menors de 7 anys.

ERASE UNA VEZ EN... HOLLYWOOD

(EEUU 2019). 162 minuts. 

Digital. Doblada en castellà i divendres nit VOSE

Direcció: Quentin Tarantino

Intèrprets: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie

Los Angeles 1969. En aquest context, Rick Dalton, un actor de sèries de western en televisió que ha anat a menys, juntament amb Cliff Booth, el seu millor amic i també el seu doble en les seqüències d’acció, intenten obrir-se camí com poden en un Hollywood on es viuen vents de canvi. En la particular odissea d’aquests dos actors que busquen el seu lloc a Hollywood, es creuaran amb l’actriu Sharon Tate, una nova estrella que l’any anterior havia sigut nominada al Globus d’Or.

Divendres: 21.00 vose.

Dissabte: 21.00.

Diumenge: 19.20.

Dimecres i dijous: 21.00.

Sala 1. (La sessió de dijous es portarà a terme a la sala 2) No recomanada a menors de 16 anys.

TU FOTOGRAFÍA

Photograph (Alemanya, Índia, Estats Units. 2019)

110 minuts. 

Digital. Versió doblada al castellà i VOSE hindi.

Direcció: Ritesh Batra. 

Intèrprets: Nawazuddin Siddiqui, Sanya Malhotra, Farrukh Jaffar, Vijav Raaz....

Rafi va arribar a Mumbai des d’un petit poble, amb l’objectiu de guanyar diners i poder pagar un antic deute familiar. Treballa com a fotògraf de carrer, comparteix habitació amb diversos amics i enviar quasi tot el que aconsegueix a la seva àvia Dadi, amb l’esperança de poder recuperar la seva antiga llar. Tot esperant que l’anciana el deixi tranquil i pari de dir-li que s’ha de casar, li envia la fotografia d’una tímida estrangera, a qui fa passar per la seva promesa. Quan l’àvia insisteixi a organitzar una reunió familiar, Rafi la buscarà i li demanarà que es faci passar per la seva xicota. 

Divendres: 18.00. 

Dissabte: 18.00.

Diumenge: 17.00.  

Dimecres: 18.00.

Dijous: 17.00. 

Sala 2. Apta per a tots els públics.

BÉSAME MUCHO

Bésame Mucho és un recital del tenor peruà Juan Diego Flórez, gravat a la Konzerthaus de Viena, el 16 d’octubre de 2018. Un concert en el qual Juan Diego Flórez recorda els seus orígens musicals i les cançons que marcaren el seu primer bagatge. La seva àvia tocava tangos en el piano, i el seu pare, Rubén, era un cantant folk molt conegut al Perú i un gran seguidor de Chabuca Granda. Però també les cançons cubanes i mexicanes, en concret les de José Alfredo Jiménez, fascinaren al tenor peruà en la seva joventut.  Així, i al llarg de quasi 100 minuts, escoltarem clàssics de la música llatinoamericana com Malagueña salerosa, Cucurrucucú Paloma, Guantanamera, Contigo en la distancia i, naturalment, Bésame Mucho.  

Dijous: 19.45. 

Sala 1. Temporada d'òpera i ballet 2019-2020.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari