Arrenca #OTFest, el festival de la música d'Operación Triunfo

Del 17 de juny al 15 de juliol, tot el qui hi vulgui participar pot publicar a Twitter un vídeo cantant un tema de ‘OT 2017’ o ‘OT 2018’

Aquest estiu gaudeix del festival de la música de ‘Operación Triunfo’, #OTFest. El compte de Twitter del programa de la 1 d'RTVE arrenca una acció digital en la qual tothom pot participar amb l'etiqueta #OTFest. L'objectiu: aconseguir un passi directe per a les proves de la pròxima edició del talentshow i formar part de l'esdeveniment musical de l'estiu, en el qual actuaran artistes de OT al costat d'alguns dels nous aspirants.

Tots el que vulguin participar a #OTFest hauràn de gravar en vídeo la seva interpretació musical (en solitari) amb un tema de les edicions d'OT2017 o OT2018 com a acompanyament, utilitzant les bases musicals disponibles al Canal de ‘Operación Triunfo’ a YouTube i publicar-lo a Twitter amb l'etiqueta #OTFest. Els vídeos seleccionats es publicaran en el canal d'OT a YouTube.

Els participants poden enviar tots els vídeos que ho desitgin, que han de tenir una durada mínima de 2 minuts i màxima de 2 minuts i 20 segons. El termini estarà obert des del dilluns 17 de juny a les 16.00 fins al dilluns 15 de juliol a les 16.00.  Els participants els vídeos dels quals siguin triats per l'equip de càsting del programa, liderat per Noemí Galera, i, per tant, publicats al canal OT de YouTube, obtindran una Passi Directe per a la Fase 1 del càsting de la pròxima edició, per la qual cosa quan acudeixin al càsting presencial no hauran de fer la cua general.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari