'155 ombres', el cartell de Xavi Suárez per al Carnestoltes de Terrassa

L'obra ha estat escollida per votació popular
El cartell del Carnestoltes 2018 amb la comparsa oficial La Baixada
El cartell del Carnestoltes 2018 amb la comparsa oficial La Baixada | Lorena Pinilla

Com ja és tradició, el cartell de Carnestoltes de Terrassa ha estat escollit per votació popular. La Mascarada, entitats organitzadora, va exhibir tots els cartells participants el darrer dia de la fira de Santa Llúcia i la gent que ho desitjava podia votar aquella obra que més li agradava. En total ho van fer 1450 persones. D'entre tots, el cartell guanyador va ser el presentat per Xavi Suárez sota el lema 155 ombres, amb clara al·lusió i rerefons polític. Tenint això present, l'autor ha volgut mostrar una dona lluitadora, que es revela davant l'opressió a què la tenen subjecte tres mans (que juguen a pedra, paper i tisora) amb uns colors que ens podrien recordar a tres partits polítics.


 

L'egarenc és el segon cop que guanya el concurs, i en fa prop de deu que hi participa. Ho fa per afició ja que no es dedica professionalment al món del disseny. 

 

 

Primer pla del cartell de Carnestoltes Terrassa 2018, obra de Xavi Suárez
Primer pla del cartell de Carnestoltes Terrassa 2018, obra de Xavi Suárez | Lorena Pinilla

 
Comentaris
Isabel
Molt penós el cartell! M' hagués agradat més un mascle en pilotes.
Martí
Cartell vexatiu, provocador i maclista... denunciable i censurable per incitar a la violència sexual.
Raquel
Trono que és un cartell atrevit i reivindicatiu : no veig una dóna vexada en absolut sinó una dona que es mostra nua i lliure i tres manos represores la volen tapar mentre ella els FA una butifarra a més no veig que quedi diferenciat si las mans en qüestió són masculines o femenines

envia el comentari