Castellbisbal recupera la parella d'educadors juvenils al carrer

D’entrada, la seva tasca serà acompanyar el jovent en la tornada als espais públics i en la represa de les trobades amb les colles d’amistats

Des d’aquesta setmana la parella d’educadors juvenils de carrer tornen a prestar servei amb normalitat a Castellbisbal després que des de l’inici del confinament, l’atenció al jovent s’hagi fet de manera telemàtica. Aquests primers dies, la parella d’educadors està centrant la seva tasca en trobar-se amb els joves i oferir-los informació i alternatives perquè la sortida del confinament es faci seguint les recomanacions i mesures de seguretat proposades per les administracions.

 

L’Ajuntament considera que en el context de desescalada en què ens trobem actualment, la feina de la parella d’educadors serà fonamental perquè permetrà acompanyar el jovent en el procés de retorn a les activitats lúdiques i al restabliment de les relacions amb les colles d’amistats. En aquest sentit, la parella d’educadors treballarà per promoure el civisme i farà recomanacions per dur a terme una bona desescalada. D’altra banda, la parella d’educadors també farà una anàlisi per copsar com la població jove del municipi ha viscut el confinament i detectar si hi ha alguna necessitat nova que calgui cobrir.