Castellbisbal crea una alternativa cultural a la Festa Major

La celebració ha estat cancel·lada per la Covid
Cicle cultural Cadira't
Cicle cultural Cadira't | Aj. Castellbisbal

Com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, la Festa Major de l’Aigua i la Llum no se celebrarà en el seu format tradicional. Davant de les recomanacions de les autoritats sanitàries, l’Ajuntament ha decidit anul·lar-la i substituir-la per un cicle cultural que se celebrarà del 7 al 30 d’agost i que porta per nom Cadira’t, omple’t de cultura!

El Cadira’t inclourà un total de tretze propostes que es faran en un format presencial i amb aforaments reduïts. Principalment, les activitats es celebraran al pati de Can Margarit, però també n’hi haurà a la pista coberta de l’Escola Montserrat i a la piscina d’estiu. En tot els casos, la celebració dels actes estarà supeditada a l’evolució de la pandèmia i a les indicacions de les autoritats en matèria de Salut. Totes les activitats seran gratuïtes, però caldrà demanar invitacions prèviament (properament, s’informarà dels canals per sol·licitar-les).

Amb la celebració d’aquest petit festival cultural, l’Ajuntament vol fer palès que la suspensió de la Festa Major no implica que es renunciï a la cultura (com no s’hi ha renunciat durant l’estat d’alarma).