Un home mor a Segur de Calafell en caure d'un tercer pis empès per les fortes ratxes de vent

L'home de 56 anys estava realitzant una reparació a la finestra de casa seva i ha perdut l’equilibri

Un home ha mort aquest dimecres al matí en caure del balcó d'un tercer pis del pati interior del seu domicili a Segur de Calafell empès per les fortes ratxes de vent. Segons ha informat Protecció Civil de la Generalitat en un comunicat, el telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha rebut a les 10.50h d’aquest matí l’avís que un home que estava realitzant una reparació a la finestra de casa seva havia perdut l’equilibri per una forta ratxa de vent i havia caigut a un pati interior de casa seva. A conseqüència de la caiguda, l’home de 56 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Segur de Calafell, ha mort. El Sistema d’Emergències Mèdiques SEM ha desplaçat al lloc 3 unitats que han fet les maniobres de reanimació cardiopulmonar sense èxit. Els Mossos d’Esquadra han desplaçat 3 patrulles al lloc.


El Servei Meteorològic de Catalunya SMC ha informat que fins a les 12.00 hores s’han assolit ratxes de vent de 102 km/h a Vila-rodona, 96 km/h a Font-rubí, 91 km/h a Hostalets de Pierola, 90 km/h a Tarragona, 87 km/h a Alguaire,76 a Barcelona, entre altres. Bufa, hores d’ara, amb especial virulència a la zona de Tarragona.

 

El telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha rebut fins a les 13.00 hores 539 trucades relacionades amb el vent. Per comarques, la majoria d’aquestes s’han fet amb origen al Barcelonès (139), al Tarragonès (106) i al Baix Llobregat (62). Per municipis, el telèfon 112 ha rebut 124 trucades des de Barcelona, 67 des de Tarragona i 38 des de Reus. La majoria d’aquestes trucades han estat per caiguda d’arbres, cobertes i mobiliari urbà.


 

D’aquestes trucades, els Bombers de la Generalitat han atès, des de les 10.00h i fins les 12.30 hores, 186 avisos relacionats amb el vent. Els Bombers de Barcelona han fet 120 sortides per atendre incidències relacionats amb el vent. La majoria per retirar elements del mobiliari urbà que han caigut o que estan inestables amb risc que puguin caure a la via pública. Ara per ara, en cap d’aquests no hi consten persones ferides.
Comentaris

envia el comentari