La fira BioCultura celebra la 25a edició

Tindrà lloc entre els dies 3 i 6 de maig i comptarà amb més de 700 expositors dedicats a la producció ecològica i sostenible i a la conscienciació sobre el respecte pel medi ambient.
La fira BioCultura
La fira BioCultura | BioCultura

La fira BioCultura, que tindrà lloc entre els dies 3 i 6 d'aquest mes de maig al Palau Sant Jordi, celebra el seu 25è aniversari a Barcelona. Aquest esdeveniment, un dels més importants de l'Estat pel que fa a la producció i l'alimentació ecològica i el consum responsable, reuneix més de 700 expositors de diversos àmbits i, en aquesta ocasió, espera rebre la visita de més de 72.000 persones. Durant aquests quatre dies, hi ha programades més de 400 activitats a càrrec d'especialistes en àmbits com l'alimentació, la moda, la cosmètica, l'habitatge, el turisme i l'artesania, que tenen com a element comú el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat, amb l'objectiu de lluitar contra el canvi climàtic i millorar tant la salut del planeta com la de les persones. A la zona exterior de la fira, a més, hi haurà una programació musical contínua que inclou tant actuacions en directe com sessions de DJ.


La fira, organitzada per l'Associació Vida Sana, ha destacat de bon principi per autogestionar-se i, després de més de 30 anys, s'ha aconseguit que la fira tingui lloc no només a Madrid -on va començar- i a Barcelona -on va arribar 8 anys més tard- sinó també a 4 capitals més de l'estat espanyol. El seu objectiu primordial des dels seus inicis ha estat mostrar a tants ciutadans com sigui possible que hi ha alternatives sostenibles i ecològiques a la indústria alimentaria, que té efectes perjudicials pel medi ambient, i convèncer tanta gent com es pugui de fer la seva petita aportació per millorar la salut del planeta.

Comentaris

envia el comentari