Un caçador furtiu de rinoceronts, mort per un elefant i devorat pels lleons a Sud-àfrica

L'únic que se n'ha pogut recuperar és el crani i les restes dels seus pantalons
Les restes dels pantalons del caçador furtiu mort a Sud-àfrica
Les restes dels pantalons del caçador furtiu mort a Sud-àfrica | Servei de Policia de Sud-àfrica

El crani i un parell de pantalons estripats és l'únic que s'ha pogut trobar d'un presumpte caçdor furtiu de rinoceronts que va ser mort per un elefant i devorat per lleons al Parc Nacional Kruger, a Sud-àfrica. Segons informa la cadena nord-americana CNN, l'home hauria entrat al parc dilluns passat acompanyat de quatre persones més i amb la intenció de caçar rinoceronts. Allà, hauria estat atacat "de sobte" per un elefant, que li va causar la mort. Els seus còmplices, abans de fugir del parc per no ser descoberts, "van afirmar que havien dut el seu cos fins un camí perquè qui hi pasés el pogués trobar al matí", segons fonts de la policia.

 

Els caçadors furtius que van fugir van informar la família del mort del que havia passat, i es va organitzar una partida per recuperar el cos. La recerca es va allargar fins dijous passat quan, amb un grup més gran, la policia va aconseguir trobar el que quedava del seu cos. Pel que fa als altres furtius, la policia afirma que ha arrestat tres homes i s'han intervingut diverses armes. Pel que fa al caçador mort, "els indicis trobats a l'escena suggereixen que un grup de lleons va devorar les restes, deixant només una calavera humana i un parell de pantalons".

 

El riu Olifants del Parc Nacional Kruger (Sud-àfrica) durant un episodi de sequera | Fabien Rouire (CC)

 

El director del Parc Nacional Kruger, Glenn Phillips, va traslladar el seu condol a la família, tot i que va afegir que "entrar al Parc Nacional Kruger il·legalment i a peu no és gaire intel·ligent, té molts perills i aquest incident n'és una prova". "És molt trist veure les filles del finat lamentant la pèrdua del seu pare, i encara pitjor, podent recuperar només una mica de les seves restes".