Barcelona reforça la cooperació amb la ciutat de Betlem amb un nou programa de subministrament d’aigua potable

El tinent d’alcaldia, Jaume Asens, ha traçat les línies d’aquest conveni que se segellarà a finals d’aquest any 2018

Jaume Asens i Anton G. Salman
Jaume Asens i Anton G. Salman | Ajuntament de Barcelona

El tinent d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Jaume Asens, s’ha desplaçat fins a la ciutat de Betlem, on ha pogut reunir-se amb l’alcalde d’aquesta localitat, Adv. Anton G. Salman. En aquesta trobada s’han concretat les línies amb les quals el consistori pretén ajudar la ciutat palestina a abastir-se d'aigua. El conveni que prepara l'àrea de Justícia Global de l’Ajuntament consisteix en un programa de subministrament d’aigua potable i sanejament, que podria abastir fins a 120.000 persones de cinc ciutats, sis pobles i tres camps de refugiats.

  

  

Un altre projecte amb què treballa el consistori es concentra a la ciutat d’Hebron, municipi palestí amb 300.000 habitants que també abasteix les 800.000 persones que viuen a la regió. La delegació de càrrecs públics a Cisjordània (Palestina) acaba avui les trobades per conèixer la situació que viu el poble palestí amb l'objectiu de teixir xarxes amb els seus representants als ajuntaments. Els sis regidors i regidores de diferents ciutats i les tres diputades van ser convidats per l'Associació d'Autoritats Locals Palestines (APLA) amb l'objectiu de trobar noves vies de cooperació i solidaritat activa per part de les administracions de l'Estat espanyol.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre medi ambient? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris
kiko
L´autoritat Palestina son els que deien que volen una "España unida", els hi pot dir que vagin a demanar aigua a Espanya.
...SIEGFRIED...
...PILAR SUPREMACISTA RAHOLA...

envia el comentari