[VÍDEO] Pedrerol esclata contra les reivindicacions polítiques del Barça

El periodista català carrega contra els afeccionats i critica els cants en favor de la independència i dels presos polítics
Josep Pedrerol, durant la seva editorial.
Josep Pedrerol, durant la seva editorial. | LaSexta

Josep Pedrerol ha tornat a etzibar dures crítiques contra el Barça i els seus afeccionats per introduir la política a l'estadi i en el dia a dia del club. El periodista català ha afirmat sentir "ràbia i impotència" pels cants d'independència i per les protestes contra els empresonaments dels vuit membres del Govern de la Generalitat de Catalunya i dels presidents de l'ANC i Òmnium Cultural, unes reivindicacions que, segons el mateix presentador, fan que el futbol quedi en un segon pla perquè "manen els independentistes".

El director de Jugones, el programa esportiu del migdia a La Sexta, diu que "el Camp Nou és la seu de les reivindicacions separatistes. Crits a favor dels polítics presos i silencis organitzats. Tot menys futbol. Quina pena". Pedrerol acaba l'editorial d'aquest dilluns amb una frase contundent: "Ho han aconseguit. Sí. Ens han pres el Barça."


 

 

 
Comentaris
pep - manresa
Hipòcrita, "ens han pres el Barça" diu, si aquest paio tota la vida ha estat un renegat, si és un llepaculs del Florentino, què collons "ens han pres" ni hòsties, la massa social i sobretot els aficionats del Barça sempre han estat un reflexe de la catalanitat del país, no es pot dir el mateix de les directives, en aquest sentit Montal i Laporta han estat molt més propers al sentiment de la gent que per exemple Nuñez i Bartomeu.
Pere10
pero si aquet tio esta a sou dekl Florentino, en fa gracia que parlin de politica al Barca cuan tot el futbol esta ple de politica el camp del Madrid, del Atletico, del Sevilla del Esapñol per no parlkar de lkas seleccions i de las retransmisions de las selleccions que les emisores espanyoles menysprean a tothom
Fran
Hablas para el resto de Spain, no.?
Fat Boy
Aquest faria enrojolir de vergonya aliena fins a l'Oncle Tom i el Negrito Sambo.
remigio III
Aquest també s'ha venut a l'or robat als catalans.
Ramon
Espanyols i botiflers són tan hipòcrites quan diuen que "ens han pres el Barça", com quan diuen que "ens han pres la senyera". Ara odien, cremen, requisen i castiguen l'estelada exactament igual que abans ho feien amb la senyera. I odien el Barça ara exactament igual que l'han odiat sempre.
furbolero
a veure indepes com us ho explico per al vostre petit cervell adoctrinat, be com epi i blas, epi futbol es futbol no blas, si epi, comida es comida no blas si epi, aire es aire no blas si epi, politica es politica no blas si epi, ho enteneu aci indepes adoctrinats o us faig un croquis de parvulari, jo es que soc professor de educacio infantil, i aci explique les coses als meus alumnes de 3 i 4 anys ho enteneu vosaltres.
Ramon
El crit de PUTA BARÇA I PUTA CATALUÑA en els recintes esportius espanyols és molt, molt anterior a què ERC, després de més de sis dècades d'encaixisme i peix al cove, es tornés independentista de la mà d'Àngel Colom i Pilar Rahola. I els nacionalistes catalans també recordem molt bé com ens requisava, contraprogramava i censurava la senyera el partit de Mr X i els germans Maragall.
cavaller negre
Pel Fuitbolero: Els i has explicat als teus alumnes el que va passar amb la Selecció Catalana de Hockey Sobre Patins l'any 2004 i 2005. Que desprès de guanyar jugant esportivament va entrar a la FIRS, com a selecció, i gracies als poders i pressions POLITIQUES ESPANYOLES, la van revocar i EXCLOURE, quan era un afer del tot DEPORTIU. Tu si que no pots adoctrinar i menys ensenyar a ningú, amb aquesta facilitat que tens de manipular les coses i els fets. L'odi contra tot el que es català, us cega.
La senyera
Bones Sr.futbolero. En primer lloc entenc que és una persona adulta i miraré de tractar - la com a tal. Això ho dic perquè per mi mateix puc decidir el meu futur amb us de la raó sense que ningú m'hagi de dir que tinc que fer. En segon lloc vostè com tots nosaltres pot opinar com no podia ser el lliurement, però li demanaria en tot moment respecte per la llibertat d'opinions que no siguin com la seva. Per últim no faci demagògia d'una situació prou complexa amb exemples amb un perfil tant baix.

envia el comentari