Luka Modric paga 1 milió d'euros a Hisenda per evitar la pena de presó

El migcampista del Reial Madrid ha admès el frau i ha tornat els diners estafats més els interessos, just el dia en el qual havia de comparèixer davant el jutge
Luka Modric, a l'entrada dels jutjats.
Luka Modric, a l'entrada dels jutjats. | EFE

Luka Modric s'asseurà davant el jutge per declarar com a investigat per un presumpte frau fiscal a la Hisenda espanyola, però ja ha fet un pas per evitar ser declarat culpable. De fet, el jugador del Reial Madrid ha volgut aturar la investigació fent efectiu un pagament d'un milió d'euros a l'Agència Tributària, acceptant d'aquesta manera el delicte i retornant els diners estafats amb interessos per tal d'evitar el judici i la pena de presó. Aquest dimarts, el migcampista blanc ha de prestar declaració als jutjats de Madrid.

Modric va ser acusat de frau fiscal per irregularitats en la declaració d'IRPF dels anys 2013 i 2014, és a dir, els seus primers dos anys com a jugador del Reial Madrid. Segons una investigació d'El Mundo, entre d'altres mitjans internacionals, el desembre del 2012 el jugador croat va traspassar els seus contractes publicitaris a l'empresa IVANO, inscrita al registre mercantil de Luxemburg, deixant de pagar, d'aquesta manera 870.728 euros en dues declaracions de la renda. 290.990 euros corresponents a la declaració del 2013 i 579.738 a la del 2014. Aquesta xifra, sumada als interessos de demora, conforma aquest milió d'euros pagat a l'Agència Tributària.

Comentaris

envia el comentari