L'Atlètic no calla i destapa els errors arbitrals a favor del Madrid durant el derbi

El club matalasser publica tres fotografies a les xarxes socials per queixar-se de la polèmica actuació del català Xavi Estrada
Els jugadors de l'Atlètic de Madrid protesten una decisió de l'àrbitre durant el derbi madrileny. | EFE

El Madrid va aprofitar el derbi del Wanda Metropolitano per reenganxar-se a la Lliga i recuperar, després de molts mesos, la segona posició de la classificació. Però no ho va fer sense polèmica. L’actuació de l’àrbitre català Xavier Estrada (i l’absència de correccions del VAR) va marcar de forma clara el partit i a l’Atlètic de Madrid no li ha tremolat la mà a l’hora de denunciar-ho públicament.

 

El club matalasser ha publicat tres fotografies a les xarxes socials que demostren tres errors arbitrals a favor del Madrid. En primer lloc, el penal sobre Vinícius que va suposar l’1-2 es va assenyalar després d’una falta a fora de l’àrea; després, també s’han queixat d’un gol mal anul·lat a Morata i també d’un possible penal que Estrada i el VAR es van empassar. Amb algunes d’aquestes tres accions hi ha marge per a la interpretació, però en d’altres la realitat és la que és.

 

 

El món del futbol i la polèmica segueixen anant de la mà tot i les millores tecnològiques i les seves aplicacions en l’esport. Al final, malgrat l’entrada del VAR, les decisions arbitrals són humanes i, per tant, no poden ser perfectes.Comentaris
Amadeu
Això és lo típic........ Cuan no es pot,la culpa és dels àrbitres. Var
Abderraman
Que guanyi el Madrit és una desgràcia. Malgrat tot, el brut del Simeone, el principito del vídeo i els destralers restants (inclosa afició) es mereixen que l'hombre blanco se'ls pixi cada any.
Montsejan
Que tots els àrbitres han ajudat al Madrid és cert. Amb var o sense var, tot és el mateix. Heu de pensar que el dirigent del var, és un àrbitre, els àrbitres ja sabem com se les gasten amb el Madrid. El Var el tindrien de dirigir tècnics de la imatge, res d'àrbitres que ja els coneixem. Perquè Florentino es va queixar, ara vinga a ajudar-lo, és una vergonya. Pels que no ho sabeu, fa molts anys que funciona així.

envia el comentari