SCC retransmetrà en català els partits de la selecció espanyola durant el Mundial

El seu president ho ha confirmat en una roda de premsa celebrada aquest dimarts
Aficionats de la Roja veient el futbol a plaça Catalunya
Aficionats de la Roja veient el futbol a plaça Catalunya | Barcelona con la Selección

El president de Societat Civil Catalana (SCC), José Rosiñol, ha anunciat aquest dimarts que l'entitat retransmetrà en català els partits que la selecció espanyola de futbol jugui en el Mundial de Rússia que comença aquesta setmana. En roda de premsa celebrada aquest dimarts, el president de SCC ha explicat que la iniciativa pretén acabar amb el fet que els partits de la selecció es narrin "bàsicament des de Madrid", per aportar una narració en català que doni suport a l'equip espanyol.


Per fer-ho, SCC ha organitzat un equip de locutors joves que aprofitaran la infraestructura de Ràdio Horta-Guinardó per fer les retransmissions, que es podran seguir per 'streaming' a Internet i també des de les projeccions que Barcelona con la Selección farà en el Camp de l'Àliga, una instal·lació municipal al barri de Penitents.

 

Els locutors seran tres estudiants seleccionats entre joves de SCC i de Barcelona con la Selección que s'han presentat voluntaris: "No són professionals perquè volíem fer un programa no perfectament estructurat, sinó espontani i fresc". El responsable d'Esdeveniments i Mobilització de SCC, Sixto Cadenas, ha assegurat que la retransmissió per Internet seguirà encara que Barcelona con la Seleccción no projecti algun dels partits, i ha justificat la iniciativa perquè els catalanoparlants que volen podran escoltar una narració dels partits en català i "amb un sentiment de pertinença i il·lusió".

Comentaris
Jcm
Voldran dir en Catanyol.
Pilar
No cal.
Nicolau
No els hi raja més la neurona que tenen.
Xani
Sempre pensant en la cultura. Ningú els escoltarà, ni els seus que odien tot el que tingui a veure amb el català, ni els contraris a ells,és clar! Bé si, els escoltaran els familiars d'aquests voluntaris de Tabàrnia
Es igual
Jo no els e só ni mirar ni sentir. Visca la Selecció Catalana.
R2D2
Si no va acompanyat d'imposicions, cops de porra, y penes de presó, la gent no ho entendrà...
Fart de fachas
No penso veura cap partit en cara que l´o adobin en catalá, ANEU A PASTAR FANG.
pere
Societat Civil Catalana: No són ni societat ni civil ni catalana. Es pot parlar i escriure en castellà i ser català amb tota normalitat, perquè, afortunadament som una societat plural amb forta inclinació cap a la llibertat. Feixistes: encara que parleu en totes les llengues del món US CONEIXEM. I.............."AUNQUE LA MONA SE VISTA DE SEDA, MONA SE QUEDA".
xup
sera desde radio palangana?
I quins?
Doncs els "locutors" aquests segur que no seran dels que els seus pares (a demanda SCC i el gobierno español) han obligat a la generalitat a fer-los la escola exclusivament en castellà.
Marbosch
Seria interessant, i graciós per no dir patètic, saber quants dels "possibles" oïents saben que vol dir streaming.
Josep
Deveu voler dir en tabarnià, no?
Igual
Es pensan que els demòcrates catalans escoltan-los veurem la llum.
kiko
Aunque la mona se vista de seda mona se queda.
Sisco
Cap problema, tenen tot el dret a fer el que els hi sembli, la llibertat a de ser per a tots, però si creuen que retransmetre´n el partit amb Català la gent els hi farà mes cas, crec que s´equivoquen els que veuen la selecció de Ñ son castellans a Catalunya.

envia el comentari